Cum sa alegi un tehnician bun?

tehnician de gene

Suntem convinse ca ati auzit multe povesti ”horror” in privinta purtarii extensiilor de gene. E destul de urât, dar instructiv, totuși. Sunt foarte multe cazuri! Sunt tehniciene care aplica clientei ”extensii de gene” folosind o cantitate imensa de adeziv si multe fire de extensii prea groase pe o geana naturala.

Dragă tehnician, dacă te-ai recunoscut, te rugăm să te gândesti mult înainte de a-ți continua vocația ca tehnician de gene. Și, dragi cliente, dacă căutați un tehnician nou, vă rugăm să faceți o mică cercetare în prealabil pentru a evita situațiile de mai sus.

Așadar, fără alte cuvinte, câteva puncte când alegi un tehnician:

1. Incepe prin a vedea lista de prețuri a tehnicianului.

Un tehnician bun nu își vinde niciodată munca pentru un preț ieftin. A investit bani și timp în educația lor și vor da întotdeauna maxim pentru rezultatul perfect.
Ține-ți ochii și urechile deschise! Site-urile de socializare sunt pline de informatii! Puteti gasi fotografiile lucrărilor tehnicienilor care ar trebui sa  ilustreaze cel mai bine aptitudinile lor. Un tehnician bun este mândru de locul de muncă și posteaza fotografii pentru a-l arăta pe FB, Instagram, pagina personală / profesională sau pe alte site-uri de socializare. Vedeți cum arată extensiile de gene ale prietenelor și cunoștințele dvs. Extensiile nu ar trebui să dăuneze niciodată ochiului sau să te facă să te simți inconfortabil. De foarte multe ori, un pret scazut nu aduce o calitate sporita! 

2. Studii

Un tehnician va avea in spate mult de timp si bani investiti in educatie. Fiecare tehnician ar trebui sa aiba cursuri de tehnician in extensiile de gene si sa detina cel putin o diploma in acest domeniu.

Imaginile de mai jos sunt ASA NU!

gene incorecte

3. Mediul de lucru

Mediul de lucru trebuie să fie curat și bine luminat! Deoarece genele naturale pot fi scurte de 1mm in lungime si de 0.05 in diametru, este absolut esential ca tehnicianul sa aiba iluminarea adecvata.  În cazul în care tehnicianul lucrează cu o lampă de masă obișnuită, este foarte probabil sa va lipeasca gene intre ele. Masa de masaj / cosmetica și scaunul folosit ar trebui să fie reglabile în înălțime pentru a se apropia de gene, pentru a vedea fiecare în detaliu.

4. Consultarea inainte de aplicare

Consultarea înainte de prima aplicare (cu fiecare client nou) este absolut esențială pentru a cunoaște forma ochiului și genele. Genele difera la fiecare persoana – unele genele nu pot purta lungimea sau volumul pe care clienta le dorește. Stilul difera în funcție de tipul de ochi.  Dacă tehnicianul nu inițiază consultarea, întrebați-l singur și, poate, vă gândiți să vă schimbați tehnicianul după aceea.

5. Informare

Prima aplicare / întreținere a extensiilor genelor vine întotdeauna cu un set de sfaturi despre cum să aveți grijă de extensiile de gene acasa. Chiar și atunci când clienta a fost la un alt salon / tehnician în prealabil și teoretic ar trebui să cunoască deja elementele de bază. Practica arată că nu este așa – multe clientecare au purtat extensii de gene de ani de zile dar nu au auzit de regulile de ingrijire a extensiilor de gene acasa. Fiecare tehnician are responsabilitatea de a informa clienții!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *