Putem uda extensiile de gene?

ingrijire extensii gene

Rezistenta adezivilor la apa

Subiectul despre adezivul rezistent la apa pentru extensiile genelor este un punct de discuție. Mai trebuie sa eviti piscina si cabina de dus dupa ce ti-au fost aplicate extensii de gene sau nu?

Din fericire, cu majoritatea adezivilor profesionali folositi si de noi puteți să vă spălați ochii în fiecare zi.

Din fericire, chiar dacă adezivul vă împiedică să vă umeziți extensiile de gene, această restricție se aplică numai pentru câteva ore sau maxim pentru o zi. (24-48 ore)

Extensiile de gene si machiajul

O mare parte din cliente cauta pe internet și găsesc o mulțime de dezinformări cu privire la îngrijirea ulterioară a extensiilor de gene. Multe cliente cred că dacă nu își vor spăla ochii deloc, extensiile vor dura mai mult sau dacă își vor spăla ochii, vor pierde sau vor deteriora extensiile.

Cred că este vina tehnicienilor că nu le-a spus clientelor lor despre îngrijirea adecvată a extensiilor de gene. Genele noastre sunt făcute pentru a colecta praful și pentru a nu il lăsa să intre în ochi. Dar dacă aveți extensii și folositi si machiaj, cel mai probabil va patrunde între gene. se va crea o substanță uleioasă și lipicioasă care colectează mai mult praf și murdărie din aer și transpirație. Dacă nu spălați acest “bulgare de murdărie”, acesta va deveni un deliciu pentru germeni și paraziți. Deci, este important să spălați genele în mod regulat. Asigurati-va că nu există reziduri de machiaj rămase între extensiile de gene.

Cel mai bun mod de a avea grijă de extensiile de gene este să cumpărați un șampon special de gene. Samponul de curatare vine în formă de spumă și nu vă va afecta deloc ochii. În plus, nu numai că va curăța genele de murdărie, ci îndepărtează și unele tipuri de bacterii. In cazul in care nu aveti un sampon special pentr extensiile de gene, puteti folosi apa termana sau micelara, ajutandu-va de periuta mascara primita de la tehnicianul dvs..

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *