Mituri despre extensiile de gene fir cu fir

Extensii gene fir cu fir

Exista multe mituri despre extensiile de gene fir cu fir si cu atatea povesti de groaza nu e de mirare ca unele cliente cred ca extensiile de gene afecteaza genele naturale.

DAR NU ESTE ADEVARAT!

Cand vine vorba de extensiile de gene fir cu fir inca sunt foarte multe lucruri neintelese sau intelese gresit, atat de catre cliente cat si de catre o parte din tehniciene.

Extensiile de gene NU AFECTEAZA genele naturale!!!

MIT 1. Suntem intrebate destul de des: “Daca port extensii de gene raman fara genele mele naturale?”

Raspunsul e NU si DA!

Daca sunt aplicate gresit pot afecta genele naturale. Daca sunt aplicate corect NU afecteaza genele naturale si contureaza ochiul intr-un mod frumos! De aceea trebuie sa avem grija cum alegem technicianul care urmeaza sa aplice genele fir cu fir.

MIT 2. Genele tale naturale vor pica deoarece extensiile de gene sunt prea grele pentru acestea.

Adevarul este ca genele tale (cu sau fara extensii de gene) vor pica oricum pentru ca asta se intampla natural. Fiecare persoana are un ciclu de regenerare al genelor intre 3 si 8 saptamani. In fiecare zi pot pica intre 2 si 3 gene naturale. Fara extensii aplicate le observi mai greu. Dar cu extensiile de gene aplicate ies in evidenta. Genele naturale care au picat sunt deja inlocuite de altele noi.

De asemenea, un technician bun nu va aplica niciodata extensii de gene fir cu fir prea groase sau prea lungi pentru geana naturala a clientei. Fiecare set trebuie sa fie personalizat in functie de ochiul si genele naturale ale clientei, pentru ca genele naturale sa nu fie afectate.

MIT 3. Cand nu o sa mai porti extensii de gene fir cu fir, genele tale naturale vor fi mai subtiri si mai scurte

Realitatea este ca daca porti chiar si doar o luna extensii de gene, o sa uiti cum aratau genele tale naturale! E normal! Dupa o perioada in care tu iti vezi genele mai lungi, mai dese si mai negre, sa ai impresia ca genele tale naturale nu mai sunt ca inainte de purtarea extensiilor de gene. Daca revii la folosirea rimelului pentru cateva zile o sa vezi ca a fost de fapt o iluzie si ca genele tale sunt la fel.

In majoritatea cazurilor in care extensiile de gene fir cu fir sunt aplicate corect, (fara cantitati mari de adeziv, fara aplicare pe genele abia crescute) se vede o stare mai buna a genelor naturale decat atunci cand este folosit rimelul in fiecare zi.

MIT 4. Trebuie sa iei pauza de la purtarea extensiilor de gene fir cu fir

Adevarul este ca tu alegi daca sa iei pauza sau nu. Daca sunt APLICATE CORECT si INGRIJITE CORECT, genele tale naturale nu vor fi afectate. Genele naturale se regenereaza constant, de aici venind si nevoia procedurii de intretinere a extensiilor de gene.

Pentru orice intrebare lasa-ne un email sau trimite-ne un mesaj. Iti raspundem cu drag!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *