Termeni & Conditii

Ce trebuie sa stii cand te hotarasti sa iti faci o programare

Consimtamant & Programare

Consimtamant

Odata cu efectuarea unei programari garantati ca:

1. Raspunsurile la intrebarile noastre sunt adevarate, in consecinta va dati acceptul pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir semipermanente.

2. Intelegeti ca aceasta procedura presupune lipirea cu adeziv a unui fir sintetic de geana dumneavoastra naturala, si ca este responsabilitatea dumneavoastra sa stati cu ochii inchisi si sa va miscati cat mai putin pe toata durata aplicarii.

3. Intelegeti ca aceasta procedura nu este lipsita de riscuri, cum ar fi usturime la nivelul globului ocular si lacrimare, daca pe durata procedurii ochiul nu este complet inchis, sensibilitate in primele 24-48 de ore, usturime la contactul cu apa in primele 24-48 ore, posibilitatea aparitie unei reactii alergice la adeziv sau demachiant.

4. Ati inteles instructiunile de ingrijire a extensiilor de gene fir cu fir si ca, nerespectarea acestora duce la caderea lor prematura.

5. Intelegeti ca prin confirmarea programarii absolviti de orice vina tehnicianul pentru eventualele reactii sau accidente, care nu tin de tehnica de aplicare, aparute in timpul sau dupa aplicarea extensiilor de gene fir cu fir.

6. Eventualele probleme aparute sunt facute cunoscute in 72 ore de la aplicare, contravaloarea serviciului nu poate fi returnata, dar vom lucra cu dumneavoastra pentru solutionarea problemei.

7. In cazul in care sunteti o persoana alergica, este posibil sa dezvoltati alergie la adezivul special si ca extensiile de gene sa nu vi se potriveasca.

Programare

1. Cand doriti sa faceti o programare, va rugam sa raspundeti la cateva intrebari care ne ajuta pe noi, dar mai ales pe dumneavoastra!

2. La programare se vine neinsotita!

3. La programare se vine fara machiaj sau cel putin fara machiaj Water-proof. Daca nu este posibil, atunci demachierea va avea loc la noi chiar daca sedinta va dura putin mai mult.

4. In cazul in care nu puteti ajunge, intarziati, sau doriti sa reprogramati, va rugam sa ne anuntati. Dupa 15 minute programarea se va anula, dar ca sa evitam asta, mai bine comunicam.

5. Intrebati orice! Nu ne stresati si nici nu ne suparam! Preferam sa avem cliente informate!

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA!!!