Micropigmentare & Laminare Sprancene –
Descriere si Preturi

Programeaza-te telefonic sau online pentru micropigmentare sprancene, ca sa descoperi frumusetea lipsita de efort!

Microblading

Tehnica de microblading este una de arhitectura a sprancenelor. Totul e despre crearea celei mai bune forme, o abordare complet individualizată pentru fiecare client.

 • Microblading
  700 RON

  microblading sprancene

  Microbladingul este una din tehnicile de tatuare semi-permanenta a sprancenelor. Imita firul de par al sprancenelor si pot reda o forma naturala. Retus inclus in pret!

  Durata: 2 ore
  Retus : 1 ora

Microblading-ul creează sprâncene care sunt definite și totuși naturale
Tatuajul tradițional de sprancene se face folosind o mașină, care penetrează mai adânc în piele și creează linii mai groase și rigide. Tatuajele pentru sprâncene sunt concepute să arate ca machiajul sprâncenelor în locul sprancenelor naturale, astfel încât acestea pot părea ciudate când nu aveți machiaj. Există, de asemenea, mai puțin flexibilitate în ceea ce privește modul în care vor arăta sprâncenele tale, și de aceea mulți oameni cu tatuaje de sprancene termina prin a avea sprâncenele groase care par a fi colorat cu un creion sau un marker.

Microblading-ul se face în întregime manul: profesioniștii din Microblading folosesc un mic instrument cu micro-ace pentru a crea linii fine care seamănă cu părul natural al sprâncenelor. Fiecare linie este precisa șipigmentul este apăsat în straturile superioare ale pielii, astfel încât liniile să rămână ascuțite, fara sangerari sau indepartare a pigmentului.

Rezultatul? Sprâncene pline de înfricoșare, care vă fac să arătați că ați fost binecuvântați cu gene excelente ale frunții.

Micile sprâncene nu schimbă culoarea, ca tatuajul tradițional al sprâncenelor
Microblading-ul și tatuajele semipermanente pentru sprancene utilizează diferite tipuri de pigmenți coloranți. În tatuajele normale pentru sprancene, pigmenții de culoare sunt mai puțin stabili, astfel încât au tendința să se estompeze și să schimbe culoarea în câțiva ani și să devină albastru, roșu sau chiar verde.

Pe de altă parte, coloranții utilizați în microblading se decolorează în mod natural fără nici o schimbare de culoare, astfel încât nu veți rămâne cu urme colorate, chiar dacă alegeți să nu vă atingeți sprâncenele după 2-3 ani.

Deși numele “microblading” poate părea înfricoșător pentru unii datorită “lamei”, mulți care au încercat microbladingul simt de fapt puțină durere în timpul procedurii! În procesul de microblading, o cremă topică de amorțire este aplicată mai întâi înainte ca lama fină să fie utilizată pentru a etala linii subțiri de păr în suprafața pielii. Desigur, există diferențe individuale, iar unii oameni pot avea o toleranță mai mică la durere decât alții.

Microblading-ul oferă o modalitate mai liniștitoare de a obține sprancenele mari, deoarece rezultatele sunt semi-permanente și de obicei durează aproximativ 2-3 ani. Pentru ca acele mici ajung doar în straturile superficiale ale pielii, pigmentul nu este depus prea adânc și va dispărea treptat de-a lungul timpului.

Powder

Tehnica de micropigmentare Powder are rolul de a da sprancenelor un aspect pudrat, de fard. Tehnica nu creaza linii similare cu firul de par si este recomandata persoanelor care doresc o baza solida a sprancenelor.

 • Powder
  500 RON
  sprancene powder

  Tehnica cu efect pudrat al sprancenelor este potrivita pentru persoanele care vor o baza mai solida sau mai consistenta a sprancenelor. Aceasta tehnica nu imita firul de par al sprancenelor. Retus inclus in pret!

  Durata: 2 ore
  Retus : 1 ora

Metoda Powder sau efectul pudrat implică aplicarea a mii de picături mici de pigment, inserate în piele, formând treptat o culoare și o formă definită. Este metoda mai tradițională de tatuaj semipermanent, iar pigmentul durează de obicei mai mult atunci când este aplicat în acest mod, deoarece este mai adânc în piele. Cu toate acestea, mulți oameni se tem de această metodă pentru ca pare prea “solidă” sau nefireasca, deoarece are într-adevăr un aspect mai definit, mai solid decât firele de par. Dar ceea ce mulți oameni nu-și dau seama este că rezultatul poate să arăte foarte natural – nu saturând forma dorită a sprancenei 100% cu pigment – pentru a permite un aspect definit, dar moale.

Pe pielea mai matura sau pe piele care a fost îmbătrânită prematur din expunerea la soare, liniile trasate la microblading nu rămân în piele, definite ca pe pielea mai tânără și mai elastică. Așadar, pentru cliențele mature, este recomandata adesea tehnica Powder sau Microblading peste un tratament inițial de Powder, pentru un rezultat mai bun.

Laminare Sprancene

Laminarea sprâncenelor este unica soluţie pentru sprâncene neascultătoare şi dezordonate. Procedura înmoaie firele de păr, le direcţionează şi le fixează

 • Laminare Sprancene
  120 RON
  Laminarea sprâncenelor este unica soluţie pentru sprâncene neascultătoare şi dezordonate. Procedura înmoaie firele de păr, le direcţionează şi le fixează

  Durata: 1 ora