Aplicare gene –
Descriere si Preturi

Fa-ti o programare telefonica sau online pentru aplicare set gene, ca sa descoperi frumusetea lipsita de efort a extensiilor de gene!

Aplicare

Pleoapa superioara poate avea intre 120 si 250 de gene naturale. In functie de asta, timpul de aplicare poate fi diferit pentru fiecare clienta.

 • Set Clasic
  130 RON

  Clasic

  Setul de extensii de gene clasic este perfect pentru persoanele care prefera naturaletea. Se aplica 1 fir de extensie pe fiecare geana naturala.

  Durata: 2 ore
 • Volum 2D
  150 RON

  Volum 3D

  Setul de extensii de gene cu Volum 2D este recomandat persoanelor care vor sa mentina naturaletea genelor dar sa adauge putin volum. Se aplica 2 fire de extensii pe fiecare geana naturala.
  Durata: 2 ore 30 min

 • Volum 3D
  180 RON

  Volum 3D

  Setul de extensii de gene cu Volum 3D este recomandat persoanelor care vor sa adauge putin dramatism privirii prin volum. Se aplica 3 fire de extensii pe fiecare geana naturala.
  Durata: 3 ore
 • Set Russian
  300 RON

  Set Russian

  Daca va doriti un set cu volum WOW, setul Russian este potrivit. Se aplica intre 4 si 8 fire de extensie, de grosimi foarte mici, deci si foarte usoare, pe o geana naturala.
  Durata: 3-4 ore

Laminare Gene

Laminarea genelor este un procedeu cosmetic non-invaziv și semi-permanent care se realizează cu scopul obținerii unor gene curbate, lungi și dese.

 • Laminare Gene
  150 RON

  Laminarea genelor este un procedeu cosmetic non-invaziv și semi-permanent care se realizează cu scopul obținerii unor gene curbate, lungi și dese.

  Durata: 1 ore

Intretinere

Este recomandata intretinerea extensiilor de gene, adica completarea setului, o data la 3-4 saptamani.